KLUBTAGSÁG

JELENTKEZÉS A TERMÉSZETES MEGOLDÁSOK MÉHÉSZ KLUBBA 

Mi ez a Klub? 

Ez egy olyan klub, ahol csak előnyök és jogok vannak, kötelezettségek nélkül... Ezt nehéz elhinni? Pedig így van!
Önnek csak annyi a teendője, hogy itt kérje klubtagsági felvételét. Ehhez szükségünk lesz néhány adatra, amit az alábbi űrlap kitöltésével küldhet el nekünk.
Ezzel máris tagjává válik a TERMÉSZETES MEGOLDÁSOK MÉHÉSZ KLUB-nak, és Öné lesz ez a névre szóló klubkártya, melyet postán küldünk ki Önnek. Ezért is kérjük a postacíme megadását. Emellett időnként postán küldünk ismertetőket, információs anyagokat is.


Mit nyújt Önnek a Klub?

Szándékaink szerint elősegíti méhészeti ismereteinek folyamatos bővítését, szakmai tapasztalatok megosztását, a méhészeti hagyományok ápolását. Ezentúl vár még Önre egy sor kedvezmény és időnként meglepetés ajándékok is. A jelentkezéssel a rendszeres hírleveleinkhez is hozzá fog jutni.

Jelentkezzen az alábbi űrlap kitöltésével!

Név*
E-mail*
Település
Utca, házszám
Irányítószám
TelefonszámTovábbi tematikus hírleveleinkkel is megismerkedhet >>IDE<< kattintva. Ezek az írásaink TERMÉSZETES MEGOLDÁSAINK további megvalósulásaival kapcsolatos ismereteket juttatják el Önhöz. Így informálódhat  a gyógyszer- és méregmentes méhészkedésről, állattartásról, ill. halgazdálkodásról, a méregmentes penészmentesítésről. Feliratkozhat valamennyi témára, vagy választhat érdeklődési körének megfelelően.


Hírleveleinkre feliratkozva hozzájárul ahhoz, hogy időközönként információs leveleket küldjünk Önnek a megadott E-mail címére. A közérdekű hasznos információk közlése mellett sor kerülhet marketing tartalmú levelek, ajánlatok küldésére is, melyek során a levelekből megszerzett tudás gyakorlati megvalósításáról, a természetes megoldások lehetőségeiről értesülhet. Adatait csak a fenti célok érdekében használjuk, harmadik fél számára nem adjuk ki. A feliratkozás önkéntes, és bármikor le lehet iratkozni, ami az adatok törlésével jár.